mandag den 4. februar 2019

TeaterCamp 2019

TeaterCAMP – forestilling på en uge

INDHOLD:
Vild uge hvor vi arbejder intens med begrebet forestilling på 4 dage. Vi starter fra 0 og skal på 4 dage opbygge, øve og producere en børneforestilling der på 5. dagen skal fremvises for kommunens børnehaver og SFO´er om formiddagen og for familie og venner om eftermiddagen i "Havet"  Vallensbæks Kultur- og Borgerhus

DATO OG TID:
TeaterCamp bliver afholdt i sommerferien 2019, har dit barn allerede nu et ønske om at deltage så skriv en mail til mig så kontakter jeg jer med mere info
Dato: uge 27 (1/7-5/7 2019) & uge 32 (5/8-9/8 2019)
Nicoline Roos mail kontakt@blikfang.com


Vi øver hver dag i Vallensbæk Børneteater – ZebraGruppens lokale på Egholmskolen og flytter til Vallensbæks Kultur- og Borgerhus om fredagen for forestillingen spilles ca 3-6 gange i salen "Havet"


FORMÅL:
TeaterCampen er for alle, det kræver ikke at man har prøvet at spille teater før, men man er frisk og klar til at kaste sig ud i sådan et stort og vildt projekt som denne Teater Camp er. Det vil give deltagerne en unik oplevelse, hvor de sammen med andre børn skal samarbejde og opbygge denne her forestilling på meget kort tid som er det færdige produkt. 


MÅLGRUPPE:
Det er for børn der er fyldt 6 (inden start) og op til 16 år.ANTAL:
Max 20 børn


PRIS:
Mellem kr. 800-1500,-  (prisen er uden overnatning og forplejning, man skal selv medbringe frokost + drikkelse) Der vil dog være lidt snack om fredagen, på selve forestillingens dagen.
Tilmeldingen er først gyldig når beløbet er overført til Zebragruppens konto:

Nordea reg. 1420 konto 1200287017


TILMELDING:
Send mail til instruktør Nicoline Roos: kontakt@blikfang.com
med elevnavn og aldre samt oplysningerne på mor el. far.

Har I nogle spørgsmål til teaterugen er I velkommen til at ringe eller mail til mig
Nicoline Roos tlf: 26122122 mail: kontakt@blikfang.com


Billeder fra tidligere TeaterCamps og deres forestillinger kan ses her: Galleri