torsdag den 27. februar 2020

2020 Askepot


Der medvirker 30 børn mellem 8 og 16 år.

Stykket er skrevet og instrueret af Nicoline Louise Roos

Festsalen på Egholmskolen, Egholmvej 19, 2665 Vallensbæk Strand

Ca 1½ time inkl. pause.

Er veleget for børn fra 3 år og op, men alle er velkommen.Skuespillerne:
Clara Vinther Krag Kristensen
10 år, fra Vallensbæk, ny i Zebragruppen. Spiller ejendomsmæglerhjælper, magipige og frøken Henrietta. Kan lide at lave teater og prøve at være en anden. 

 
 
Malou Siff Morsø
  10 år, fra Albertslund, ny i Zebragruppen. Spiller tjener. Kan godt lide at lave teater. Vil åbne tøjbutik med veninde eller være skuespiller.   Marius Wendt
13 år, fra København, fire år i Zebragruppen.  Spiller konge. Er i Zebragruppen sammen med sin søster for at spille teater. Vil gerne være skuespiller. 


Cecilie Busk Stie
8 år, fra Vallensbæk, et år i Zebragruppen.  Spiller musen Perle og frøken Catharina. Er i Zebragruppen, fordi det er sjovt og lærerigt at spille teater. Vil være dyrlæge eller skuespiller.  

  
Victoria Berring Aagaard
8 år, fra Vallensbæk et år i Zebragruppen. Spiller musen Prop og frøken Amelia. Er i Zebragruppen for at lave noget nyt, og fordi det er sjovt at skulle optræde med en forestilling.  

 
Alba Bundgaard Lauritzen
8 år, fra Vallensbæk, et år i Zebragruppen. Spiller magipige og frøken Louisa. Har gået til minizebra og synes det er sjovt at spille teater. Vil være matematiklærer. 

Emma Kalum Sternberg
10 år, fra Vallensbæk, tre år i Zebragruppen. Spiller musen Piv og frøken Brigitta. Kan lide at lave teater og spille en anden person. Vil arbejde med noget kreativt, evt. teater. 

   

Liv Victoria Back
12 år, fra Albertslund, ny i Zebragruppen. Spiller musen Poul og frøken Gabriella. Kan godt lide at lave teater. Vil være dyrlæge eller skuespiller.
 

  

Ronja Normann Kristensen
10 år, fra Vallensbæk Strand, tre år i Zebragruppen. Spiller Bedstemor mus og orkester. Er i Zebragruppen pga. drøm om at blive skuespiller. Vil være skuespiller og skolelærer


Anine Klara Steffensen
13 år, fra Vallensbæk, fire år i Zebragruppen. Spiller fe, frøken Daniella og tjener. Er i Zebragruppen, fordi det er sjovt og lærerigt at stå på en scene, og fordi man får nye venner. Vil arbejde med dyr eller mennesker. 

Annika Møllmann Beck
13 år, fra Vallensbæk, fire år i Zebragruppen. Spiller fe, frøken Daniella og tjener. Er i Zebragruppen, fordi det er spændende at spille teater og prøve at være en anden. Vil være dyrlæge. 

  
Victoria Jørgensen
14 år, fra Brøndby, fem år i Zebragruppen. Spiller stedsøster Mathilde og tjener. Har gode venner i Zebragruppen, hvor der hele tiden sker noget nyt. Vil være søløvetræner.  


Julie Frendrup Skovborg
9 år, fra Vallensbæk, to år i Zebragruppen. Spiller stylist og frøken Wilhelmina. Har gået til minizebra og er med i Zebragruppen, fordi teater er en spændende fritidsaktivitet.  

Alba Kristensen Adeath
11 år, fra København, et år i Zebragruppen. Spiller tjener. Er i Zebragruppen, fordi det er sjovt at prøve at spille teater. Vil gerne være skuespiller.


 

Lasse Petersen
16 år, fra Greve, syv år i Zebragruppen. Spiller prins. Kan godt lide teater og synes det giver et fantastisk fællesskab at lave en forestilling. Vil gerne prøve at arbejde med teater. 
  
Agnete Egsgaard-Toft
9 år, fra Brøndby, to år i Zebragruppen. Spiller musen Prik og frøken Theodora. Er i Zebragruppen for at være sammen med venner. Vil gerne arbejde med mennesker, evt. som læge.

Cirkeline Roed Heiden
8 år, fra Tåstrup, et år i Zebragruppen. Spiller magipige og frøken Leonora. Kan rigtig godt lide teater og er derfor med i Zebragruppen. Vil være skuespiller. 

   

Spirou Geuns
15 år, fra Vallensbæk, fem år i Zebragruppen. Spiller tjener. Er i Zebragruppen, fordi teater er en spændende fritidsaktivitet, hvor man kan vise noget for andre mennesker. Vil være engelsklærer.

 
Frida Normann Kristensen
9 år, fra Vallensbæk Strand, to år i Zebragruppen. Spiller hofmarskal. Kan lide at spille teater og leve sig ind i en rolle. Vil være skuespiller eller sanger.


  


 


Birgit Svendsen
14 år, fra Vallensbæk, fem år i Zebragruppen. Spiller Askepot. Er i Zebragruppen for at være sammen med venner, og fordi det er sjovt og lærerigt at spille teater. Vil være diætist eller 
peronlig træner. 

 
Caroline Søby Hansen14 år, fra Brøndby Strand, fem år i Zebragruppen. Spiller stedmor og tjener. Kan lide skuespil og har gode venner i Zebragruppen. Vil have egen virksomhed eller være skuespiller. 


Augusta Wendt
15 år, fra København, fem år i Zebragruppen. Spiller stedsøster Mathilde og tjener. Begyndte i Zebragruppen sammen med en veninde og i Zebragruppen for at være sammen med venner.

Instruktør og manuskriptforfatter: Nicoline Louise Roos
Instruktørassistenter: Dorthe Hansen & Marie Olsson