TeaterCamp

 

TeaterCamp –teater & drama i en uge
 

 
INDHOLD:
Vild uge hvor vi arbejder intens med begrebet forestilling på 4 dage. Vi starter fra 0 og skal på 4 dage opbygge, øve og producere en børneforestilling der på 5. dagen skal fremvises for kommunens børnehaver om formiddagen og for familie og venner om eftermiddagen i  Vallensbæks Kultur- og Borgerhus

DATO OG TID:
Det er i en uge i sommerferien 2024

Mødetider for ugen er ikke helt faste endnu, men dette er ca tider
Mandag, tirsdag,onsdag
og torsdag kl. 9.30-13. Fredag ca. kl. 8.30-17

FORMÅL:
TeaterCampen er for alle, det kræver ikke at man har prøvet at spille teater før, men man er frisk og klar til at kaste sig ud i sådan et vildt projekt som denne Teater Camp er. Det vil give deltagerne en unik oplevelse, hvor de sammen med andre børn skal samarbejde og opbygge denne her forestilling på meget kort tid som er det færdige produkt. 

MÅLGRUPPE:
Det er for børn og unge ca. 7-15 år

ANTAL:
Max 14 børn

PRIS:
TeaterCamps prisen er pt ikke fastsat men et sted mellem kr. 700-900,-
(prisen er uden forplejning, man skal selv medbringe frokost + drikkelse) Der vil dog være lidt snack om fredagen, på selve forestillingens dagen.
Tilmeldingen er først gyldig når beløbet er overført til Zebragruppens konto:
HUSK Teatercamp og elevnavn
TILMELDING:
Send mail til instruktør Nicoline Roos: mail@blikfang.com med elevnavn og aldre. Så sender vi mail ud mere mere info om ugen, betaling m.m. når vi kommer lidt tætter på.
 
 
Har I nogle spørgsmål til teaterugen er I velkommen til at ringe eller mail Nicoline Roos tlf: 26122122 mail: mail@blikfang.com


Billeder fra tidligere TeaterCamps og deres forestillinger kan ses her: Galleri