fredag den 8. maj 2020

TeaterCamp 2021

TeaterCamp –teater & drama i en uge

INDHOLD:
Vild uge hvor vi arbejder intens med begrebet forestilling på 4 dage. Vi starter fra 0 og skal på 4 dage opbygge, øve og producere en børneforestilling der på 5. dagen skal fremvises for kommunens børnehaver om formiddagen og for familie og venner om eftermiddagen i "Havet"  Vallensbæks Kultur- og Borgerhus

DATO OG TID:
Datoen er ikke fast endnu. Men vi plejer at have en teatercamp i den første uge i sommerferien og så en til enten i den sidste eller næstsidste uge af sommerferien.
Mødetider for ugen: Mandag, tirsdag,onsdag
og torsdag kl. 9.30-13. Fredag ca. kl. 8.30-17

FORMÅL:
TeaterCampen er for alle, det kræver ikke at man har prøvet at spille teater før, men man er frisk og klar til at kaste sig ud i sådan et stort og vildt projekt som denne Teater Camp er. Det vil give deltagerne en unik oplevelse, hvor de sammen med andre børn skal samarbejde og opbygge denne her forestilling på meget kort tid som er det færdige produkt. 

MÅLGRUPPE:
Det er for børn og unge ca. 6-16 år

ANTAL:
Max 15-20 børn

PRIS:
TeaterCamps pris for 2021 er ikke fastsat endnu
(prisen er uden overnatning og forplejning, man skal selv medbringe frokost + drikkelse) Der vil dog være lidt snack om fredagen, på selve forestillingens dagen.
Tilmeldingen er først gyldig når beløbet er overført til Zebragruppens konto:
Nordea reg. 1420 konto 1200287017
HUSK Teatercamp og elevnavn
TILMELDING:
Send mail til instruktør Nicoline Roos: kontakt@blikfang.com med elevnavn og aldre.
Har I nogle spørgsmål til teaterugen er I velkommen til at ringe eller mail til mig Nicoline Roos tlf: 26122122 mail: kontakt@blikfang.comBilleder fra tidligere TeaterCamps og deres forestillinger kan ses her: Galleri