fredag den 8. maj 2020

TeaterCamp 2021

TeaterCamp –teater & drama i en uge

INDHOLD:
Vild uge hvor vi arbejder intens med begrebet forestilling på 4 dage. Vi starter fra 0 og skal på 4 dage opbygge, øve og producere en børneforestilling der på 5. dagen skal fremvises for kommunens børnehaver om formiddagen og for familie og venner om eftermiddagen i  Vallensbæks Kultur- og Borgerhus

 
TEMA:
Dette års tema er MASKER. Vi skal bygge de vildeste, sjoveste og flottes masker. Nogle er i papir, nogle pap, nogle måske i stof, plastik eller hvad vi nu kan finde på.
Vores mål er at hver elev fremstiller min. 4 masker. Og med de masker vi fremstiller skal der laves små scener/stykker som vi skal finde på og øve. Stykkerne sættes sammen og om fredagen vil vi opføre Maske-forestillingen flere gange, både for børnehaver og for elevernes familie og venner.
DATO OG TID:
Det er i uge 30 i sommerferien.
Mødetider for ugen er ikke helt faste endnu, men dette er ca tider
Mandag, tirsdag,onsdag
og torsdag kl. 9.30-13. Fredag ca. kl. 8.30-17

FORMÅL:
TeaterCampen er for alle, det kræver ikke at man har prøvet at spille teater før, men man er frisk og klar til at kaste sig ud i sådan et stort og vildt projekt som denne Teater Camp er. Det vil give deltagerne en unik oplevelse, hvor de sammen med andre børn skal samarbejde og opbygge denne her forestilling på meget kort tid som er det færdige produkt. 

MÅLGRUPPE:
Det er for børn og unge ca. 6-16 år

ANTAL:
Max 10-15 børn

PRIS:
TeaterCamps pris for 2021 er ikke fastsat endnu
(prisen er uden forplejning, man skal selv medbringe frokost + drikkelse) Der vil dog være lidt snack om fredagen, på selve forestillingens dagen.
Tilmeldingen er først gyldig når beløbet er overført til Zebragruppens konto:
HUSK Teatercamp og elevnavn
TILMELDING:
Send mail til instruktør Nicoline Roos: mail@blikfang.com med elevnavn og aldre.
Har I nogle spørgsmål til teaterugen er I velkommen til at ringe eller mail til mig Nicoline Roos tlf: 26122122 mail: mail@blikfang.comBilleder fra tidligere TeaterCamps og deres forestillinger kan ses her: Galleri