torsdag den 31. marts 2016

Info om sidste øvedage og forestillings dage

Nu er det jo så tæt på som noget kan være og jeg vil gerne lige have I alle læser disse her oplysninger om vores sidste øvedage og forestillings dage.


Mandag den 4/4 er vores sidste alm. øvedag og det er vores sidste mulighed for at øve nogle af de scener der ikke hel virker som de skal. Kom gerne 5-10 min før så vi kan starte kl 18, vær opmærksom på at det kan være vi går lidt over tiden.
ALLE BØRN SKAL MØDE !!!
HUSK: hvis I tidligere har glemt sokker, sko eller andet I skal bruge i forestillingen

Lørdag den 9/4 kl. 9.00 Opsætning af scene, ophængning af bagtæpper, opstilling af scenografi, ophængning af lys, cafe m.m. Kan I ikke komme kl 9.00 så kom når I kan al hjælp denne dag vil være godt. Når alt er stillet op skal vi køre lys-gennemspilning og til dette vil det være godt at have nogle børn til at hjælpe med at stå de rigtige steder.
Jo flere voksne der kommer og hjælper denne dag jo hurtigere kan vi være færdige.
Ca. kl. 12 vil der være gennemgang af sminke som især henvender sig til de elever der kun har gået i zebra 1 eller 2 år.
Vi vil denne dag ikke lave nogen rigtig gennemspilning af forestillingen.

Søndag den 10/4 kl. 9 ALLE BØRN MØDER med håret sat og en god madpakke og drikkelse under armen, det bliver en lang og hård dag!
Vi skal øve med kostumer så husk også undertøj der passer til jeres kostume.
Vi slutter kl. 15
ALLE BØRN SKAL MØDE !!!

Mandag den 11/4 Vi skal spille for vores første testpublikum og alle bedes mødes før (senest 17.45) da vi skal sminke og i kostumer inden de kommer. Vær opmærksom på at det kan være vi går over tiden.
ALLE BØRN SKAL MØDE !!!

Fredag den 15/4 Alle møder 1½ før altså kl. 17.30 husk at spise hjemmefra. Husk at håret skal være sat. Vi sminker og klæder om og spiller kl. 19

Lørdag den 16/4 Alle møder omkring kl. 12 (11.45 er rigtigt fint) husk at spise hjemmefra. Husk at håret skal være sat. Vi sminker og klæder om og spiller kl. 13 og igen kl 15. Der er ikke mulighed for at gå nogen steder mellem de to forestillinger. Det er derfor en god idé at have noget at drikke med og en snack til pausen.

Søndag den 17/4 Alle møder omkring kl. 11. Husk at håret skal være sat.Vi sminker og klæder om og spiller kl. 12
Efter forestillingen skal salen ryddes og alt skal ind i vores lokale.

Mandag den 18/4 Ingen zebra

Mandag den  25/4 Afslutning med video fra hele sæsonen

Husk at hvis I vil købe en DVD at den skal FORUDBETALES pris kr. 60,- lægges i en lukket kuvert med barnets navn på.