søndag den 1. marts 2015

1/3 2015 Sidste info inden Hippo

1000 tak til de forældre der kom og hjalp med at stille op til forestillingen, det var super hyggeligt og hold da op hvor var I bare gode og effektive.


Vi har nu en oversigt over kagebagere og forældre i baren. Vi mangler folk til at stå i bar om lørdagen, både til den tidlige og sene forestilling og så mangler vi kager til lørdag.


Alle børn der er i tvivl om nogle trin eller bevægelser, så har Laura Thusing​ fundet en optagelse af hele Hippo som kan se på Youtube her: https://www.youtube.com/watch?v=5owwXAa6dTQ&feature=youtu.be

x
x
x


Husk også er det IKKE er muligt at købe billetter i døren til forestillingen i år, alle billeder skal bestilles og betales på nettet her: https://www.place2book.com/da/list/EM3639


I morgen er det sidste prøve kl. 19 (test-gæster søges stadig) gratis billetter til sidste prøve bedes også bestilles som alm. billetter. https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?back=1&seccode=1b75e962d3

Alle børn bedes møde før tiden, gerne omkring kl. 17/17.30 da vi skal nå at sminke og klæde om.

Græs, zebra og vand piger: helst fransk fletning, eller fletning og hvis det ikke er muligt så hestehale. Men det er vigtigt at alt hår er væk fra ansigtet.


Alle zebra: HUSK hvidt undertøj uden tryk påALLE børn bedes have dagcrem i ansigtet, så er sminken nemmer at få af. For at gøre alt nemmer for alle, vil det være bedst hvis børn afsminker hjemme. Sminken er vandsminke og tages af sådan her:
Brug lidt mild flydende sæbe og opløs farven, derefter bruger man vand. Og når al sminken er væk er det igen en god idé af bruge en dagcrem.

Og vi mangler også folk til at hjælpe med at sætte vipper på alle zebraer, der er pt ingen forældre der har meldt sig.

Zebra vipper


Og flere har spurgt til dvd´en. Hvis man vil købe en dvd med fotos og video fra hele sæsonen skal man tage en kuvert, skrive barnets navn uden på, lægge kr. 60,- i den og aflevere den nede i zebra i morgen.