mandag den 4. september 2017

Sæson info fra Nicoline

Kære børn og forældre i Zebragruppen

Så er sæsonen startet og her er lidt forskelligt information.

Man må meget gerne have noget at drikke med til zebra, vi prøver at holde 5 min. pause hver gang omkring kl. 19.

Forældre skal lægge ca. 10 timer arbejde i Zebragruppen pr sæson, der hvor vi har mest brug for hjælp er i forbindelse med opsætning inden en forestilling. Men også til at sy kostumer, lave rekvisitter, bygge scenografi, lave pr, m.m. 

Frivillig Fredag den. 15. sep er kun for de elever der kan og har været med i FROST. Alle børn skal selv stå for at tage deres kostumer med hjem, samt tager dem med Frivillig Fredag og med hjem igen og med ned i zebra igen efter brug….

Der afholdes generalforsamling mandag den 2. okt 2017 kl. 19-20 i festsalen, det er også et forældremøde, som kom gerne.

Vi skal optræde i CITY2 med Gysernat/Halloween show den 28. og 29. okt, man vælger selv om man vil og om det skal være begge eller kun en af dagene.

Opsætning af Gysernat weekenden den 11. og 12. nov fra kl. 9

Der er Gysernat forestilling den 17.nov

Zebra indbyder alle børn til at komme i Folketeatret og se Peter Pan den 26. nov

Husk også at indbetale kontingent på kr. 1100,- på zebras konto:
Nordea reg. 1420 konto 1200287017

Kalender for året kan ses på vores hjemmeside, den bliver nogle gange ændret, derfor tilmeld jer også meget gerne vores Facebook gruppe, rigtig meget info bliver lagt op på den i løbet af sæsonen, men også tit hvis jeg har brug for hjælp fra jer forældre, til ting jeg ikke selv kan klare eller nå. 

MVH Nicoline Roos – Tlf: 26122122 – Mail: kontakt@blikfang.com