mandag den 7. november 2016

Info om de sidste øvedage og Gysernat 2016

Hej alle.


Husk at medbringe alt (kostumer (nattøj), dyner, liggeunderlag m.m.) i morgen mandag. Det er vores sidste rigtige øvedag, så vi har meget der skal nås og øves.

På søndag møder alle børn kl. 9 samt de voksne der har tilmeldt sig, vi kunne godt bruge nogle flere (ca 3-4 friske voksne) så snart alt er sat op øver vi forestillingen og jeg håber vi er færdige kl. 12 men måske bliver den 13 alt efter hvor hurtige vi er til at sætte op.

Vi mangler også stadig 1-2 CD-afspiller vi må låne til forestillingen, nogle der har en ?

Hvis der er nogle forældre, familie eller venner der ikke har mulighed for at komme om fredagen og se gysernat kan de komme mandag til vores sidste prøve. Det er kl. 19-20 og man måder bare ved hovedindgangen. Send mig gerne lige en mail eller sms hvis I allerede nu ved at der kommer nogle om mandagen.

Info om den sidste mandag: Alle møder kl. 18 og sminker, klæder om og gør klar. Kl. 19 vil der være test-gæster der afprøver gysernatten. Der efter stiller vi alt klar og går hjem :-)

Info om Gysernatten om fredagen: Alle møder kl. 17 Bemærk dette tidspunkt. Alle skal have spist før de møder. Vi sminker og gør klar. Kl. 18 starter forestillingen og køre uden stop i 2 timer. Kl. 20 lukker vi forestillingen og rydder alt op. Salen og caféen ryddes op og tømmes og gøres ren.

Alle jer der har skrevet jer på at I vil bage kage til gysernatten tager dem med kl. 17 og stiller dem i skolens køkken (ikke i zebras køkken) Temaet på Gysernatten er Mareridt så bare slå jer løs, men vi foretrækker helt bestemt kage der nemt kan spises i hånden, f.eks. cup cake.


MVH

Nicoline

26122122

kontakt@blikfang.com