fredag den 19. august 2016

Nu starter teatersæsonen

(Til zebragruppen 8-16 år)

Kære alle zebraer og zebraforældre

Nu er det zebratid igen - den nye sæson starter mandag 5. september, hvor vi glæder os til at se både alle de nye og de kendte ansigter. Vi mødes kl. 18 i Zebras lokaler ved Egholmskolen i Vallensbæk Strand - se på zebras hjemmeside hvordan du finder vej, hvis du er ny og ikke har været her før. Vær opmærksom på, at vi allerede mandagen efter, nemlig mandag den 12. september har et informationsmøde, som er meget vigtigt for både nye og gamle forædre og børn at komme til, og 10. oktober holder generalforsamling, hvor vi også vil glæde os til at se alle zebrabørnenes forældre - se også alle øvrige vigtige datoer i den vedhæftede kalender. Bemærk også frivillig fredag den 16. september for dem, der har lyst.

Om mandagen må du gerne tage behageligt tøj på, evt. en drikkedunk med vand med - og gerne en hestehale eller lign. hvis du har langt hår.
Vær opmærksom på den vedhæftede tilmeldingsseddel, som alle skal udfylde og have med til første øvegang. Der er også et velkomstbrev, som er vigtigt at læse for både nye og gamle zebraer, hvor du kan få forskellig vigtig information. Vi foreslår også, at I tilmelder jer facebooksiden og slår notifikationerne til https://www.facebook.com/groups/zebragruppen/

Vi glæder os rigtig meget til den nye sæson,- hvor vi i november sætter forestillingen "gysernat" op og i foråret en stor forestilling. Det er en velbevaret hemmelighed hvad forestillingen er,- men Nicoline har lovet at løfte sløret allerede ved første mødegang den 5. september. Vi glæder os også til at byde velkommen til de nye forældre. Både dem, der vil indgå i vores mandagsteam, og dem der vil hjælpe til med syopgaver eller andre opgaver, som man har tid og lyst til at hjælpe med.
Vi ses den 5. september kl. 18:-)

Bedste hilsner

Nicoline og bestyrelsen