tirsdag den 12. januar 2016

Vigtigt brev til alleBank
Det er ikke nemt at være en lille teaterforening der gerne vil skifte kasser. Indtil nu har det krævet 5 besøg i banken og det er desværre stadig ikke lykkes banken at få det ordnet. Så hvis nogle af jer mangler at få nogle penge retur fra noget I har lagt ud, nogle der er i tvivl om I har betalt kontingent m.m. så er det altså ikke fordi vi ikke gider, har lyst eller tid til det. Men vi har bare ikke haft adgang til vores egen konto i de sidste 3 måneder. Vi håber dog et 6. besøg i bank (suk) vil gøre underværker.


Fastelavn den 8/2
Så er det snart fastelavn og det skal vi fejre. Zebragruppen har de sidste 7 år holdt de bedste fastelavnsfester. Vi slår katten af tønden, spiser lidt godt og afholder kostumekonkurrence. På vores hjemmeside http://zebragruppen.blogspot.dk/p/billede-galleri.html kan I se hvor flotte kostumer der er mødt op i de tidligere år. Savner I ellers idéer til udklædning så kig forbi www.FastelavnsKostumer.dk der er masser af idéer til flotte, sjove, fjollede eller underlige kostumer.
For jer voksne der har sagt ja til at hjælpe med dagen Jane (Victoria), Bente (Lucca), Anders (Lasse) så skal der f.eks. være fastelavnsboller, saftevand (ved ikke om vi stadig har sodavand på lager (tjek evt lige) Jeg skal nok stå for indkøb af tønde.


Øve weekend nr 1
Husk vi har øve weekend den 13. og 14. feb. i tidsrummet 9-15


Mandag den 22/2
Denne mandag er der INGEN zebra


Scenografi
For jer der til vores sidste møde meldte jer på at bygge/klippe/lime scenografi til forestillingen for os, så er tiden nær til at vi skal bruge dem. Så snart de er klar må I gerne tage dem med ned i Zebra.

Vi mangler desuden flg. ting:
En udskåret kande i træ eller pap til skyggeteater
En frø (uden krone) udskåret i træ eller pap til skyggeteater 
En plade (kasse) der måler ca 2 meter lang og er ca 10 cm høj og som man kan stå på den behøver ikke være breder end at 30 cm
En vugge, en plade udskåret i træ og som kan stå selv  
Vi skal nok selv sætte stof på den
Kostumer
Nu hvor alle rollerne er fordelt er det tid til kostumer. Der skal sy en del, så jeg håber vi kan lokke nogle friske forældre til at hjælpe os. Skriv til mig hvis du vil påtage dig en eller flere opgaver.

·        Dronningens kjole skal prøves på og evt sys til/ind

·        Kongens kostume skal prøves på og evt sys til/ind

·        Lille prinsesse kjole skal prøves på og evt sys til/ind

·        Alle 12 fe kjoler skal prøves på de 12 piger der skal spille feer og nogle kjoler skal evt sys ind.

·        Desuden skal alle kjoler ha syet "vinger/slag" på. Nicoline har købt det tyl der skal bruges. Anja (Clara ME) har sat sig på denne opgave og får kjoler + tyl med hjem.

·        3 Kokkepige kostumer skal sys, Anne (Birgit) har sat sig på denne opgave.

·        Tourguider bluser. Er der en der vil se om det ikke var muligt at få lov at få (eller låne) nogle bluser fra nogle rejseselskaber? Det kunne være en gul t-shirt fra Spies, en grøn fra Tjæreborg, en blå fra Star Tour og en turkis fra Apollo. Vi vil selvfølelig nævne dem i vores program og på vores hjemmeside hvis vi får lov at få sådanne bluser sponsoreret. 4-5 forskellige bluser/t-shirts skal vi bruge. Det skal være str. S el. M. Hvis de nu er vældig flinke, kunne kasket/taske/paraply med logo også være dejligt

·        Vi skal finde et kokke/bager kostume i kld. Eller hvis vi ikke kan finde det skal der sys et.

·        Der skal sys et bagerdreng kostume. Jeg tænker hvid T-shirt og hvide bukser.

·        DING medarbejder skal have et jakkesæt med sort jakke og nederdel. Måske har vi det i kld.

·        Ond fe kostume skal sys Mai (Cecilia) står for det.

·        Hof dame (3) & herre (2) kostumer skal findes i kld. eller sys

·        Turister. Vi har en del der skal spille turister i nytiden, men de må gerne være meget tydelige. Altså storblomstrede shorts, fodformede sandaler, t-shirt med
I   (Hjerte)    NY osv. Har I noget I tror der kan bruges og som vi må få?
 ·        Pels eller jakke. Til denne omtalte nytårsaften skal vi bruge nogle jakker/frakker eller pelse, eller jakken med pelskrave.


Rekvisitter
Vi skal bruge lidt ting der viser det er nytår. Et par truthorn, måske et par hatte og lidt pynt. Nogle der har lidt tilbage fra nytårsaften? Ang. hatte så er vi i 1899 så de skal ikke være sølv/guld/glimmer, ellers kan det også være nogle gider at lave dem, de skal være helt simple: et par kegler i pap med elastik.

Turister. Vi har en del der skal spille turister i nytiden, men de må gerne være meget tydelige. Vi skal bruge gamle fotografiapparater MED blitz (altså ikke gamle-gamle bare nogle I ikke bruger). Har I noget I tror der kan bruges og som vi må få? Det kunne også bare være gamle blitz som bare kræver et batteri for at kunne blinke
Og så nogle Mavebælter! Og kort (så de kan finde rundt)


Lys
Vi har et stort problem, vi har nemlig ingen til at styre lys for os i år. Det kræver ikke det store, du skal altså ikke være uddannet lysdesigner i New York, men kan du dreje på en knap og kan du bruge noget tid op til vores forestilling så kan du styre lys.
Vi har et lille meget enkelt lysbord og det kræver især det at du kan være det sammen med os til opsætning af scenografi og så de sidste øvegange op til forestillingen og til de 4 forestillinger. Jeg laver lys plan til hver scene og Jesper (Freja) sidder ved siden af og styre lys/musik. Det er faktisk slet ikke muligt at gennemføre så stor en forestillingen uden en til at styre lys.
Det behøver ikke være en forældre, det kunne også være en storebror, en kusine eller naboen som tænker det kunne være sjovt.

Søg fonde
Så ville jeg også høre om det med at søge fonde var kommet videre. Jeg vil gerne hjælpe med input m.m. hvis der er brug for det.

Programmet
Så skal vi begynde at tænke på at lave programmet klar, Anette (Matilde), der er børn der skal interviews Madeleine (Tifany/Anastacia), billeder af alle børn skal tages og alt skal samles og sættes op og sendes til trykkeriet

Presse
Allerede nu skal der sendes pressemeddelelse til Vallensbæk NU, Anette (Matilde) de andre, som lokalaviser og kultursiderne m.m. venter vi lidt med

Hvis du vil hjælpe med nogle af de ting jeg har beskrevet, så send mig en mail.

KH
Nicoline