søndag den 1. november 2015

Info om Gysernat

Her er en masse vigtige info om Gysernat
Vi mangler stadig folk til forskellige ting så endelig spring på en opgave så vi kan afvikle Gysernat 2015 super godt.


Vi mangler stadig folk til at sætte op et par timer lørdag d. 7. kl. 9

Vi mangler test-gæster til mandag den 9 kl. 19-20

Vi mangler stadig folk til at bage cirkustema kager til selve gysernatten

Vi mangler folk til nedtagning af Gysernatten lørdag efter endt forestilling kl. 20 (er vi mange, tager det måske kun 30 min)

Der skal ophænges plakater over alt

Der skal sendes pressemeddelelse ud til lokalaviserne (har udkast mangler en til at færdiggøre det og maile det ud) 

Opslag på div. kultursider på nettet (kultunaut, AOK m.m.)   


Alle børn og voksne: Vi stiller op på lørdag fra kl. 9 kom glad og frisk så mange der kan, jo før vi er færdige jo før kan vi øve. Jeg har et håb om at de forskellige rum tager max 2 timer at stille op og at vi så har en times tid til at øve i. Det vil sige at vi ikke møder søndag for at øve. Sal, Øverum, Køkken, Kld og Gange stilles op først. Cafe stilles op til sidst.

Plakater skal hænges op rundt om i byen, skoler, klubber, butikker m.m. Del reklamer ud til venner og familie. Sidste år slog vi rekorden og havde vi omkring 180 igennem det kunne være så fedt hvis vi slog rekorden i år.

Vi søger test-gæter til på mandag kl. 19-20. Skriv til mig hvis man vil være test-gæst. Dette er også oplagt hvis nu faster Anna ikke kan komme til selve forestillingen så kan hun komme på mandag. kontakt@blikfang.com

Forestillingen køre i 2 timer uden pause og alle behøver derfor ikke dukke op kl. 18....
Den er IKKE velegnet for små børn og dårlige gående. Husk at man skal tage kontanter med til indgang og cafe. Når forestillingen er slut kl. 20 skal salen tømmes og ryddet op. Jo flere der bliver og giver en hånd med jo før kan alle komme hjem.

Husk at skrive navn på bagsiden af kagefade.

Alle børn skal møde både mandag og fredag med håret sat. De ved selv hvordan det skal sidde. Mange skal have sokker/sko på der passer til kostumet.

Fredag den 13. møder alle kl. 17 (Man skal have spist hjemmefra)

Indkøb af brikjuice og snack til børnene de kan spise løbende under Gysernatten. 30 stk !    OKTjek denne side igen løbende da der sikkert kommer flere ting på og for at Gysernatten skal lykkes er det vigtigt at alle ting bliver gjort på listen. Mail mig gerne på kontakt@blikfang.com

MVH
Nicoline