tirsdag den 26. august 2014

Dette vil ske i 2014/2015

Vi starter på en frisk ny sæson lige om et øjeblik og i den forbindelse vil jeg gerne fortælle lidt om hvad I som børn og forældre kan forvente jer af Zebras 31. sæson.
Vi har et ret stort udskift i børnegruppen, mange af de store er blevet "for store" og derfor har vi i år kunne tage rigtig mange nye elever ind fra vores venteliste.Vi har også skulle sige mere eller mindre farvel til nogle af de voksne frivillige hjælpere som enten har valgt at holde op eller kun deltager på nedsat blus.


Dorthe
Nicoline
På undervisnings delen vil vi i år lægge stor vægt på at ruste nye som gamle elever til at blive rigtig gode på scenen, vi vil lave drama -og improlege, dans/bevægelse, skuespil- og stemmetræning. Eftersom vi sidste år lage stor vægt på den store forestilling "Alice i eventyrland" brugte vi ikke ret meget tid på disse ting og det vil vi så gøre i år.
AIE

Vi vi tidligere har gjort, invitere vi alle børn en tur med i teatret, i år sker dette søndag den 28/9 hvor vi skal i Det Ny Teater og se Skønheden og Udyret kl. 15.00
SogU

På forestillingens siden vil vi i år opføre GYSERNAT 2014, dette vil ske fredag den 14/11, temaet for gysernatten i år er børnehjemmet og vil blive virkelig grum ! Kender du ikke til GYSERNAT så klik på linket her: GYSERNAT 2011 så kan du se billeder.
gysernat

Efter gysernatten vil vi koncentrere os om at optræde på scenen. Vi vil øve mindre mini forestillinger og vise dem for forældre på de øve weekender der allerede er fastlagt efter nytår. Der ud over vil vi i marts 2015 opføre vores smukke forestilling Hippotigris. Klik på linket her for at se billeder fra tidligere opførelse og små videoklip: HIPPOTIGRIS 
hippotigris

Hvis der er spørgsmål om den kommende sæson eller andet er I velkommen til at sende mig en mail.


Med venlig hilsen

Nicoline Louise Roos
Leder og Instruktør af Vallensbæk Børneteater, Zebra Gruppen

kontakt@blikfang.com